Nieuwsberichten

Voorzitter VVN District Zeeland verrast met een koninklijke onderscheiding.

Don Berndsen, o.a. voorzitter van VVN district Zeeland is donderdag onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 

meer

Gaat jouw kind veilig de weg op in 2018?

3 Tips om je kind veilig de weg op te sturen

meer

‘OSB Wemeldinge wint de zichtbaarheidsactie’

Eind oktober 2017 hield Veilig Verkeer Nederland de landelijke actie ‘Zichtbaarheid’. De actie vond plaats, omdat het ’s avonds weer vroeger donker wordt, en je daardoor minder goed wordt gezien.

meer

Zeeuwse Verkeersflits december 2017

Hij is er weer. 

meer

Vlogger Ties lanceert game Wheelie Pop

Al fietsend race je door weilanden, over wegen door de stad en zelfs over de lopende band in de smartphonefabriek. Intussen ontwijk je obstakels en probeer je appjes en telefoontjes te negeren. 

meer

Aantal verkeersongelukken en -gewonden wederom gestegen

Politiek, bedrijfsleven, burgers: help het verkeer weer veiliger te maken

meer

Remwegdemo: De beer overleeft het niet!

Op maandag 30 oktober 2017 ging de 2e ronde Zeeuwse remwegdemo’s van start. Dat gebeurde op basisschool De Dreef in Bruinisse. Na een korte introductie liet een medewerker van Veilig Verkeer Nederland zien hoe lang de remweg van een auto is bij 50 km/uur én bij 30 km/uur. Daar bleek een groot verschil tussen te zitten! 

meer

Ik val op !

Maandag 30 oktober 2017 ging de regionale campagne ‘Ik val op!’ van start. De aftrap van de campagne vond plaats op de Graaf Jan van Nassauschool in Vlissingen. Gedeputeerde Harry van der Maas maakte samen met de bovenbouw van de school een krijttekening op het schoolplein, die de leerlingen herinnert aan het belang van goede fietsverlichting.

meer

Zien en gezien worden

Op donderdag 12 oktober werd op en rond basisschool de Leeuwerik een verkeersdag georganiseerd. Aanleiding was de in gebruik name van het fietspad langs de Korenweg. Veilig Verkeer Nederland, de dorpsraad Lewedorp, gemeente Borsele, waterschap Scheldestromen en McCain Foods Holland, zorgden voor een feestelijke en leerzame dag in Lewedorp.

meer

Districtsnieuwsbrief oktober 2017

meer